Masa de cacao bio - 250g

Obio
33,50 RON

Masa de cacao se obtine prin presarea boabelor întregi de cacao și încălzirea acestora la temperaturi joase (până în 40 de grade), până formează o pastă ce se solidifică la temperaturi sub 32 de grade. Masa de cacao stă la baza oricărui tip de ciocolată sau derivate din ciocolată. 

Puteți consuma produsul ca atare sau puteți să-l topiți la temperaturi până în 40 de grade și să adaugați îndulcitorul preferat și diverse arome pentru a obține o ciocolată delicioasă raw și mai ales sănătoasă!

De asemenea, puteți utiliza masa de cacao în diverse rețete de dulciuri raw și nu numai.

Produs certificat organic.

In stoc

Durata de livrare: 2 - 4 zile lucrătoare. Produsul se află în stocul furnizorului.

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: 146 Ai nevoie de ajutor? 0000000000
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Review-uri (0)

Scrie un review


close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.